Over Jennifer

Jennifer

Mijn naam is Jennifer van Vliet-den Daas. Ik ben moeder van drie jongens. Jaren heb ik gewerkt in commerciële functies in het bedrijfsleven. In al die functies lag mijn hart het meest bij het adviseren en coachen van medewerkers. Nu ik mijn tijd meer wil verdelen tussen mijn gezin en mijn werk was het tijd om het roer om te gooien. Ik wilde iets nieuws, maar toch ook mijn eerder opgedane ervaringen hierin meenemen.

Daarom ben ik vier  jaar geleden begonnen met de Yoga-docentenopleiding Saswitha in Bilthoven en afgelopen juli (2018) heb mijn diploma behaald. O.A. heb ik gekozen voor het doelgroepen jaar waarin ik heb leren les geven aan yoga voor ouderen, kinderen, mensen met een lichamelijke beperking. Ook heb ik mijn diploma behaald voor zwangerschapsyoga docent. Deze opleiding heb ik gedaan bij “Mudra” in Amsterdam. Omdat ik dit zo leuk vond heb ik mijn specialisatie voor Saswitha ook voor zwangerschapsyoga gekozen. Op deze manier heb ik vanuit verschillende stromingen mijzelf kunnen ontwikkelen op het gebied van de yoga, de zwangerschap en bevalling. Ik denk dat ik daarom met een ruime blik en een goede basis de cursus kan geven. Verder heb ik een cursus Pilates gedaan in Amsterdam bij De Pilates Company en deze oefeningen combineer ik graag met de yoga in mijn lessen.

Met veel plezier geef ik nu yoga, zwangerschapsyoga, yoga bij medische klachten en kinderyoga in het Fysiotherapeutisch Centrum Vathorst. De lessen zijn in groepsverband maar ook is het mogelijk privéles te krijgen.

Voor meer informatie neem dan gerust contact op dan kan ik je het één en ander vertellen over mijn lessen en op verzoek een folder opsturen. Ook kan je mijn Instagram-account volgen (yogainpraktijk) en op die manier een goed beeld krijgen van mijn lessen en de sfeer in de studio.